آخرین خبرها
خانه / آشپزی سنتی و غذای محلی / طرز تهیه یارما شورباسی ( ارومیه )

طرز تهیه یارما شورباسی ( ارومیه )

1

 

  • بلغور رو نیم ساعت قبل خیس کنین. سیب زمینی و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنین و بذارین کنار تا بعد. (سیب زمینی زود سیاه میشه ها..توی یه کاسه آب بذارین)

 

یکی از آشهای بسیار خوشمزه که در سفر به ارومیه و آذربایجان غربی حتما باید از آن خورد آش بلغور یا به زبان آذری یارماشورباسه است . در اینجا با طرز پخت این آش خوشمزه آشنا می شویم .

 

مواد لازم:

سیب زمینی: 1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک

گوجه : 1 عدد

بلغور: 1 پ

لوبیا قرمز پخته: 1 پ

پیاز: 1 عدد

رب گوجه: 1 ق غ

نعناع خشک: 1 ق غ

نمک، فلفل و زردچوبه

لیمو ترش تازه

طرز پخت:

بلغور رو نیم ساعت قبل خیس کنین. سیب زمینی و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنین و بذارین کنار تا بعد. (سیب زمینی زود سیاه میشه ها..توی یه کاسه آب بذارین)

پیاز رو خلال کنین و سرخ کنین. نمک، فلفل، زردچوبه رو هم بریزین و تفت بدین. رب گوجه هم اضافه کنین و بازم تفت بدین.

بلغور رو با کمی آب به بقیه مواد اضافه کنین…جونم بلغور.من عاشق بلغورم.

یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل رو هم بریزین و بذارین با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم بشه. اگه آبش کم بود آب جوش بریزین . مواظب باشین ته نگیره

سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته خوشگل رو هم اضافه کنین

مواد که پخته شد نعناع خشک رو هم بریزین و هم بزنین

آش بلغور ما یه آش لعابدار خوشرنگ و رو هست که موقع سرو آب لیمو ترش تازه می زنین و نوش جان می کنین

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*