آخرین خبرها
خانه / آشپزی سنتی و غذای محلی / طرز تهیه کله جوش اصفهان

طرز تهیه کله جوش اصفهان

1

  • کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه مي کشيم

 

اين خوراک که به ايلات قشقايي و منطقه اصفهان منسوب است بسيا ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازي مي باشد. لذا مي توان آنرا در دسته غذا هاي حاضري محسوب نمود. با وجو.د سادگي بسيار خوش مزه و اشتها آور است.

مواد لازم براي سه نفر:
1. نيم کيو کشک پاستوريزه و يا خانگي ساييده شه و جوشيده. 2. نعنا خشک ساييده شده دو قاشق غذا خوري 3. پياز خرد شده يک عدد بزرگ 4. گردو خرد شده 50 گزم و يا بيشتر 5. روغن براي سرخ کردن 6. نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:
در ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس نعنا خشک را به به آن افزوده و بسيار
کم سرخ مي کنيم. کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه مي کشيم.
معمولا اين غذا را با نان سنگک تريد نموده و نوش جان مي کنند.

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*