آخرین خبرها
خانه / مقالات سفر و مسافرت / خوردنی و غذاهای غیر معمول برای توریست ها و گردشگران

خوردنی و غذاهای غیر معمول برای توریست ها و گردشگران

  • در تایلند، چین، کره جنوبی و آمریکای مرکزی، علاوه بر خود حشرات، لارو آنها هم خوردنی است. من و شما فکرش را هم نمی‌کنیم.

همان طور که کله پاچه ما ایرانی‌ها غذای عجیب و به نوعی چندش‌آور برای سایر فرهنگ‌ها محسوب می‌شود، اما برای خودمان بسیار لذیذ و دلچسب است، سایر کشورها نیز از این دست غذاها زیاد دارند که عجیب، اما واقعی هستند و صدالبته گردشگران زیادی را به سوی آن مقاصد می‌کشانند.

بالوت balut:نام غذایی است که در واقع تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است.

این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می‌شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده شده و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورها‌ی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می‌رسد حتی تصور خوردن این غذا برای ما تهوع‌آور است.

رتیل سوخاری Fried tarantulas: همان طور که از نامش پیداست رتیلی است که سوخاری شده و غذای محبوب مردم کامبوج است.

1

البته ممکن است به صورت اسپایسی هم سرو شود که بسته به ذائقه مخاطب تدارک دیده می‌شود. خدا نصیب ما ایرانی‌ها نکند!

اسکامول Escamol: نیز یکی از غذاهای محبوب مکزیکی‌هاست که مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است.

البته این لارو‌ها تخم‌های نوعی مورچه هستند که درست قبل از این که به لارو تبدیل شوند، خورده شده و به گفته بسیاری از کسانی که به این غذا علاقه دارند طعمی مانند طعم ذرت دارد.

1

 

شکل اصلی این غذا مانند خاویار است و با یک پنیر مخصوص طبخ شده و در نهایت روی آنها کره آب شده ریخته می‌شود.

کره چشم ماهی تن Tuna Eyeball: چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست.

چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم‌دار است. این غذا خام خورده نمی‌شود و باید با حرارت ملایم پخته شود.

1

عموما برای پخت، به چشم ماهی‌ آبلیموی تازه، زنجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می‌شود.

حشره و کرم insects and warms: حشره‌ها و کرم‌های خوردنی، گونه‌های خاصی از حشرات را شامل می‌شود.

در واقع در هر کشوری برخی از گونه‌های حشرات، خوردنی محسوب می‌شوند.

1

در تایلند، چین، کره جنوبی و آمریکای مرکزی، علاوه بر خود حشرات، لارو آنها هم خوردنی است. من و شما فکرش را هم نمی‌کنیم.

سوپ لانه پرنده: این غذا که در واقع نوعی سوپ است و در چین بسیار رایج و پرطرفدار است، از لانه نوعی پرستو درست می‌شود.

این نوع پرستو برای ساخت آشیانه خود از برگ و شاخه‌های نازک نوعی درخت استفاده می‌کند که از نظر چینی‌ها بسیار لذیذ و دلچسب است.

پیشینه این غذا در چین‌ به بیش از 400 سال قبل می‌رسد. نام این غذا در زبان چینی «یان وو» است.

1

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*